Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Missió

FINESTRA CONFORT és un projecte arrelat al territori que neix el 1987 sota la marca COTEC.

FINESTRA CONFORT ofereix una proposta diferencial basada en la total orientació al client de tota la organització.

FINESTRA CONFORT treballa per generar un impacte positiu a l'entorn.

El projecte FINESTRA CONFORT es construeix sobre el compromís en la constant evolució, tant de les persones com dels processos.

L'activitat de FINESTRA CONFORT se centra en l'acció proactiva per arribar als clients, una proposta basada en la col·laboració amb marques líders per cada línia de producte, un servei d'instal·lació exclusiu i el compromís de treballar cada dia per merèixer per sempre la confiança dels nostres clients.


Visió

A FINESTRA CONFORT treballem cada dia, amb l'excusa de les finestres, les portes, els tancaments de vidre per terrasses i porxos i complements, per fer més confortable la vida de les persones.


Cultura i Valors

#1 Provocar UAU! a través del servei.

#2 Aprendre i créixer cada dia.

#3 Construir un fort esperit d'equip i de família.

#4 Actuar amb honestedat i humilitat davant de qualsevol situació.

#5 Diferenciar-nos i generar confiança gràcies a la nostra llarga experiència.

 

 

 

pinya castellersEl repte FINESTRA CONFORT

#1 Viure en el UAU: experimentar possibilitats il·limitades.

#2 Merèixer els objectius: aprendre i créixer cada dia.

#3 Construir un equip d’alt rendiment: assolir un mateix nivell de compromís i parlar clar.

#4 Liderar des de les fortaleses, abraçar la vulnerabilitat i fugir de l’autocomplaença.

#5 Identificar-se amb la marca i representar-la amb responsabilitat. 


 

Compromís social

D'acord amb la nostra missió, FINESTRA CONFORT treballa cada dia per, alhora que ens fem mereixedors de la confiança dels nostres clients, generar oportunitats de creixement personal i professional a les persones de l'equip.

A FINESTRA CONFORT contribuïm indirectament amb el desenvolupament del territori, donant feina a empreses de la comarca. Directament, col·laborem amb entitats com Càritas o la Fundació Drissa, que cuiden de les persones més vulnerables de la nostra societat més propera.

 

Amb el compromís de contribuïr en la millora del teixit productiu del territori, així com buscant el desenvolupament diari de les habilitats dels nostres directius, FINESTRA CONFORT forma part des de l'any 2007 del Fòrum Carlemany, una associació d'empreses que treballa amb l'objectiu de preseguir l'excel·lència en la gestió empresarial. 


Medi Ambient

A FINESTRA CONFORT, alhora que treballem cada dia amb el compromís de fer més confortable la vida de les persones, tenim cura de l'entorn.

Els materials i les marques que oferim als nostres clients, principalment PVC, alumini, fusta i vidre, més enllà d'aportar confort i millora de l'eficiència energètica als habitatges de les persones de la comarca, ens permeten argumentar dins de la nostra proposta conceptes com Greenline® (certificació que acredita al PVC sense metalls pesants en la seva composició), reducció de la petjada de carboni i reciclatge.

Addicionalment, forma part del procés d'instal·lació de FINESTRA CONFORT, la separació dels materials substrets de casa dels nostres clients i la seva correcta gestió fins a les empreses de recuperació i reciclatge.