Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Experiències

Finestres PVC gràcies al Pla Renova’t (Girona)
La reforma dels tancaments de casa seva pot suposar una despesa considerable. Gràcies a l’ajuda Pla Renova’t 2011, concedida per la Generalitat de Catalunya, aquesta inversió pot ser plantejada de forma més senzilla.
Renovant les finestres antigues de fusta per unes de PVC s’aconsegueix millorar l’aïllament tèrmic de la vivenda. Una família de la ciutat de Girona va confiar en l’equip humà de FINESTRA CONFORT per tal de renovar totes les finestres del seu pis, així com gestionar-li els tràmits referents a l’ajuda al Pla Renova’t 2011, concedida per la Generalitat de Catalunya. FINESTRA CONFORT va gestionar-los la subvenció abans del mes d’abril d’aquest any ja que complien els requisits demanats, com ser vivenda considerada com primera residència, realitzar una inversió mínima de 1.000 €, i proporcionar amb la reforma un alt estalvi energètic a l’habitatge a través de la perfileria i del doble vidre. D’aquesta manera, els clients varen poder sol·licitar l’ajuda de 130 €/m2 que s’oferia.

Els nous tancaments de PVC, en color blanc, compleixen amb el marcatge CE, exigències europees de qualitat. Aquest és un dels punts indiscutibles que es ressalten del nostre producte PVC Kömmerling.

Els nostres clients varen aprofitar-se de l’oportunitat i, d’aquesta manera, poden gaudir d’una llar més agradable i còmode.