Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Experiències

Millorar l'aïllament tèrmic de la seva vivenda (Girona)
La reforma de les seves finestres amb perfileria PVC i un vidre amb les prestacions adequades ajuden a reduir un 30% el consum energètic del seu habitatge.
Reforma d’una casa rústica amb complements (Sant Jordi Desvalls)
Reformar els tancaments d’una casa rústica amb perfileria Elegance PVC en millora l’aïllament tèrmic. Però, si a més es complementa amb porticons interiors de PVC i mosquiteres enrotllables, el confort en la vivenda augmenta amb escreix.
Porta d'entrada de pis en PVC (Quart)

Els clients de FINESTRA CONFORT confien en el nostre servei i qualitat del producte per la reforma integral de la seva llar, també per la porta d’entrada de pis.
Porticó exterior enrasat a mur (Vilanna)

La reforma d’unes finestres pot anar acompanyada d’elements de protecció solar. En una urbanització de Vilanna, en el terme municipal de Bescanó, es van incorporar porticons exteriors enrasats a mur per tal de reduir l’impacte directe del sol a l’interior de la llar.
Una porta d'entrada de seguretat (Les Preses)
La tranquil•litat comença per la porta d’entrada de casa seva. Cal conèixer els elements claus per una porta d’entrada de seguretat, sense deixar de banda el disseny.
Reforma en PVC d’un mas al centre de Raset (Girona)
Una de les principals motivacions en la reforma integral de les finestres d’una casa és millorar-ne l’eficiència energètica. La gamma Confort Elegance PVC permet obtenir la màxima prestació dels seus tancaments, opció escollida per reformar un mas de Raset.
Finestres PVC gràcies al Pla Renova’t (Girona)
La reforma dels tancaments de casa seva pot suposar una despesa considerable. Gràcies a l’ajuda Pla Renova’t 2011, concedida per la Generalitat de Catalunya, aquesta inversió pot ser plantejada de forma més senzilla.