Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Experiències

Millorar l'aïllament tèrmic de la seva vivenda (Girona)
La reforma de les seves finestres amb perfileria PVC i un vidre amb les prestacions adequades ajuden a reduir un 30% el consum energètic del seu habitatge.

En la majoria d’edificis construïts fa 20 anys es van instal•lar finestres d’alumini senzill, ja que ajudaven a reduir el pressupost total de l’obra. Aquesta perfileria ja no aportava les prestacions que necessita una vivenda en aquell temps i, avui en dia, aquesta diferència es fa més palès quan ho comparem amb els productes d’alta qualitat que existeixen en el mercat i les prestacions que ofereixen.

Aquest ha estat el motiu pel qual la nostra clienta del centre de Girona s’ha decidit per canviar els tancaments del menjador, la part de la casa on s’hi fa més vida. Després de presentar-li les diferències entre l’alumini amb trencament de pont tèrmic i el PVC, i sent l’aïllament tèrmic la principal qüestió, es va decantar per realitzar la reforma amb perfileria PR Elegance PVC de 70mm.

Una finestra de 2 fulles amb perfil d’alumini amb trencament de pont tèrmic i un vidre amb les millors prestacions tèrmiques (4/16 gas argó/4 baix emissiu, Ug: 1.1  W/m2*K) obté un coeficient tèrmic de Uw: 1.8 W/m2*K. La mateixa finestra amb perfileria de PVC de 70mm i el mateix vidre aconsegueix reduir aquest coeficient a 1.4 W/m2*K.

El fet de tenir en compte aquests valors, i sabent que el 41% del consum energètic d’un habitatge correspon a la calefacció, la nostra clienta també ha notat l’efecte en la factura estalviant fins a un 30% en consum.

La instal•lació de la finestra corredissa de la gamma CO Elegance PVC també ha fet augmentar l’aïllament i el confort. La maneta en ambdós fulles i el carril en acer inoxidable  aporten millores considerables, facilitant obrir i tancar l’obertura amb suavitat i sense esforç.

Les propietats tècniques i estètiques de les finestres en PVC han fet augmentar el valor dels tancaments. Amb la reforma realitzada per FINESTRA CONFORT, la clienta ha manifestat la seva satisfacció pel bon treball realitzat.