Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Experiències

Porta d'entrada de pis en PVC (Quart)

Els clients de FINESTRA CONFORT confien en el nostre servei i qualitat del producte per la reforma integral de la seva llar, també per la porta d’entrada de pis.
Després de quedar satisfets amb la reforma de les finestres del seu pis, i comprovar l’estalvi energètic i econòmic que els havia suposat, els nostres clients de Quart van confiar de nou en FINESTRA CONFORT per tal de canviar la porta d’entrada del pis amb perfileria PVC. Es tracta d’un tancament que cal tenir en compte en termes de seguretat i també en estètica. 

Anteriorment es tenia una porta de fusta vella amb antics sistemes de seguretat i disseny, i desitjaven un model amb més elegància i confort. Segons aquests criteris, es va presentar als nostres clients l’oportunitat de canviar a una porta de PVC, amb bombí de seguretat, tancament de 5 punts automàtic i amb un acabat foliat imitació fusta noguera. Aquest color dóna sensació de calidesa a la vivenda de la mateixa manera que en donava abans la fusta. Aquest perfil foliat mostra el dibuix de les aigües com si es tractés d’una fusta natural. A més, el perfil inferior del tallavents evita l’entrada d’aire i la pols cap a l’interior de la vivenda.

Gràcies a la professionalitat i l’experiència dels nostres muntadors, la reforma de la porta d’entrada es va dur a terme en un sol dia, amb els mínims inconvenients pels propietaris. Durant el matí es va portar el material a casa del client, es va arrancar la porta antiga de fusta, es va preparar la paret per tal que quedés ben anivellada i es va començar el muntatge de la porta. D’aquesta forma, durant la tarda es va continuar amb la instal•lació del plafó a dins de la fulla, els acabats de la porta tot utilitzant tapajunts de PVC també del mateix color foliat que la perfileria i donant els últims detalls a la porta, com seria la incorporació de l’espiell i del pom exterior.