Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Experiències

Porticó exterior enrasat a mur (Vilanna)

La reforma d’unes finestres pot anar acompanyada d’elements de protecció solar. En una urbanització de Vilanna, en el terme municipal de Bescanó, es van incorporar porticons exteriors enrasats a mur per tal de reduir l’impacte directe del sol a l’interior de la llar.
Segons la situació de cada vivenda, cal complementar la reforma de la finestra amb un element de protecció solar adequat, com poden ser els porticons exteriors. En aquest cas ens trobem en una urbanització ubicada a sobre d’un turó, on l’impacte solar té una incidència considerable cap a l’interior de l’habitatge. A l’habitació principal d’aquest client, es va substituir una finestra antiga de fusta per una de perfileria Elegance PVC amb un acabat imitació fusta caoba. Aquest perfil foliat dóna calidesa a la llar ja que imita perfectament la fusta natural, i el color caoba, amb una tonalitat vermellosa, aporta elegància i diferenciació als tancaments. 

Pensant en seguir amb la mateixa estètica de la nova finestra i no desentonar amb la resta de finestres de fusta, el complement porticó exterior és del material PVC amb el mateix acabat de color caoba. La funcionalitat del porticó exterior és reduir l’impacte d’escalfor en els espais interiors en contacte amb l’exterior i, per conseqüència, reduir el consum d’energia notablement. Aquests punts s’aconsegueixen gràcies als aspectes tècnics del producte, com serien el reforç a l’interior del perfil de la fulla i la resistència a les dilatacions de calor de les lames que formen el panell.

En aquest cas, el client de FINESTRA CONFORT va quedar molt satisfet per les noves prestacions en el canvi de la finestra i del porticó exterior enrasat a mur, ja que van contribuir a augmentar el valor estètic de la façana, així com millorar l’aïllament tèrmic de la casa. Més endavant continuarà amb la reforma integral de la casa.