Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Experiències

Reforma en PVC d’un mas al centre de Raset (Girona)
Una de les principals motivacions en la reforma integral de les finestres d’una casa és millorar-ne l’eficiència energètica. La gamma Confort Elegance PVC permet obtenir la màxima prestació dels seus tancaments, opció escollida per reformar un mas de Raset.
FINESTRA CONFORT va treballar en la reforma d’un mas al centre històric de la població empordanesa de Raset, a Girona. Les finestres antigues de la casa pairal eren de fusta, i el Sr. Roure buscava la màxima eficiència energètica en el canvi. Aquest tipus de construccions solen ser bastant fredes i humides, cosa que durant l’hivern es necessita mantenir la calefacció engegada de forma constant per tal de conservar la temperatura de la casa. En aquest cas, l’opció aconsellada va ser perfileria de PVC, del fabricant Kömmerling. Les 5 càmeres en el marc i les 4 càmeres en la fulla aporten un alt aïllament tèrmic a casa seva. A més, la perfileria arrodonida de la sèrie e.Volution i el color noguera escollit en les finestres, similar a la textura de la fusta, van aportar un disseny amb més estil i calidesa a la casa.

La reforma integral de les obertures podia comportar inicialment una despesa considerable, però el nostre client es va saber beneficiar de la desgravació fiscal que actualment és vigent.
Al tractar-se d’una reforma d’una vivenda de dues plantes, es va preferir fer el muntatge en diverses fases per tal de reduir els possibles inconvenients en la vida familiar.

Val a dir que una reforma integral de les finestres antigues de fusta en PVC, com n’és el cas, ha aportat tranquil·litat en saber que s’està reduint el consum energètic, així com confiança durant 15 anys més, ja que aquesta és la garantia que FINESTRA CONFORT ofereix a tots els seus tancaments de PVC i Alumini.