Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment de les obligacions establertes a la LSSI, es posa en coneixement que el domini és propietat de l'empresa.
FINESTRA CONFORT S.L - Pol. Ind. Montfullà, C/ Caterina Albert, nau 2 - 17162 Bescanó (Girona)

B55082614DRETS DE LA PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL

Finestraconfort.cat és titular dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual dels elements que integren el disseny gràfic de la seva pàgina web, els menús, botons de navegació el codi, els textos, textures, gràfics, base de dades i qualsevol altre contingut de la pàgina web a excepció dels logos, textos i imatges de les empreses clients, la titularitat de les quals correspon a cada una d'elles. Els noms, logotips i marques accessibles a finestraconfort.cat estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial de l'empresa, o de tercers titulars.

En cap cas els accessos a las pàgines implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial del drets mencionats, ni confereix cap tipus de dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts o béns de propietat industrial sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de l'empresa o del tercer titular dels drets, essent també d'aplicació les presents condicions i protecció.


MESURES DE SEGURETAT

La pàgina web de finestraconfort.cat no utilitza cookies ni cap altra mesura que permeti la obtenció de dades personals sense obtenir prèviament el seu consentiment. Informem que han estat adoptades totes les mesures de seguretat de índoles tècnica i organitzativa necessàries per garantir la protecció de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, conforme el que estableix la secció 9 de la LOPD i el Real Decret 994/1999, d'11 de Juny - Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal.

A la secció de la web RECOMANA'NS, no farem ús del mail de l'amic o familiar que ens han facilitat en el formulari. 


CONTACTE

Estem a la seva total disponibilitat per respondre a les seves preguntes, preocupacions o comentaris referents a la nostra empresa, els nostres serveis i productes, la nostra web o la nostra política de privacitat. Li oferim les següents formes de posar-se en contacte amb nosaltres: Direcció electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.