Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Treballa amb nosaltres

Pinya castellera

Tal i com establim a la visió de la companyia, a FINESTA CONFORT el servei i producte que oferim són l’excusa per tal de fer més confortable la vida de les persones.

Quan parlem de persones, ens referim als nostres clients, pels qui treballem cada dia amb el compromís de merèixer-ne la fidelitat. Ens referim a les persones del nostre entorn més immediat, amb qui intentem col·laborar al màxim de les nostres possibilitats, especialment per ajudar a millorar la situació d’aquelles qui viuen en unes condicions més desfavorables. Parlem també de persones per referir-nos a aquelles qui formem part de l’equip FINESTRA CONFORT, i ho fem establint el REPTE FINESTRA CONFORT, que detalla com la raó de ser del projecte passa per oferir possibilitats il·limitades a les persones de l’equip, afavorir i exigir un creixement personal i professional constant amb un estil de lideratge i actuació des dels valors més essencials de les persones.

El projecte FINESTRA CONFORT és ambiciós, i necessita persones per dur-lo a terme. Contacta amb nosaltres i te l’explicarem al mateix temps que et coneixerem.

Vols formar part de Finestra Confort? Som una empresa en constant creixement, que busquem persones per formar i integrar a dins del nostre equip.

Camp obligatori *

Avís legal