Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Consells

PVC o Alumini?

PVC o Alumini?

A l’hora de pensar en reformar les finestres, sorgeix el dubte: PVC o alumini? Nosaltres li donem algunes raons:

Per què m'haig de decidir pel PVC per les finestres i portes de casa meva?

 1. Les altes prestacions del PVC fan que el tancament tingui un excel·lent aïllament tèrmic i acústic.
 2. Igualment, els tancaments de PVC tenen una llarga durabilitat i una gran resistència mecànica.
 3. El PVC ofereix uns acabats de fusta càlids i de gran realisme.
 4. Les finestres de PVC no requereixen cap tipus de manteniment.

Per què hauria de pensar en l'alumini pels tancaments de casa meva?

 1. L'alumini amb trencament de pont tèrmic, combinat amb un vidre tèrmic, ofereix unes bones prestacions tèrmiques.
 2. Ofereix una gran flexibilitat, tant pel que fa a formes com a mides.
 3. L'alumini disposa d'un extens ventall de colors.
 4. Un bon tancament d'alumini pràcticament no requereix manteniment.
Consells de manteniment

Consells de manteniment

Amb un bon manteniment de la finestra, n’allargarà la seva vida útil, en garantirà una bona conservació, i evitarà reduir-ne les prestacions. Des de FINESTRA CONFORT li aconsellem:

 • Tant les finestres de PVC com d’alumini no requereixen cap tipus de manteniment. No cal utilitzar productes abrasius i forts per la neteja dels perfils, sinó que sols amb un drap humit o una esponja amb sabó li quedaran sempre nets i brillants.
 • No utilitzi material punxegut o afilat per treure restes de materials, ja que podrien ratllar la superfície. Utilitzi una espàtula de fusta o plàstic.
 • Per la neteja dels vidres, faci servir aigua i sabó, sense cap fregall que pugui ratllar-ne la superfície.
 • A la part inferior del marc, hi ha forats per tal que l’aigua que quedi condensada en els perfils s’expulsi cap a l’exterior. Eviti que hi hagi pols o brutícia en la sortida.
 • Accioni la maneta en la direcció correcte i sense forçar més de la posició marcada.
 • No pressioni la fulla oberta contra la paret. Podria danyar i ratllar la finestra.
 • Apliqui tan sols una mica d’oli o vaselina al ferratge un cop a l’any per tal de prevenir el deteriorament del mecanisme i allargar-ne el suau moviment.
 • En les finestres corredisses, netegi regularment els carrils de la possible brutícia acumulada.
 • Obri la finestra almenys 5 minuts al dia per tal de ventilar l’habitació.
Estalvi econòmic

Estalvi econòmic

El principal motiu per canviar les finestres de casa és reduir la despesa en calefacció i aconseguir el millor confort a la vivenda. Com a dades a conèixer, el consum energètic en un habitatge es reparteix de la següent manera: refrigeració 1.4%, il·luminació 7.7%, cuina 10.2%, aire condicionat 17.1%, electrodomèstics 22.2%, i calefacció 41.4%. Al reformar els seus tancaments per finestres amb altres prestacions tèrmiques com les que li ofereix FINESTRA CONFORT (1), aconseguim reduir la despesa en calefacció fins a un 20%.

(1) * Finestra de 2 fulles, de 1200*1200mm, amb perfil PVC e.Volution de 70mm Kömmerling, vidre 4/16 gas argó/4 baix emissiu (24mm): aïllament tèrmic de la finestra és 1.4 W/m2*k (quan el CTE demana un 1.9 W/m2*k)

* Finestra de 2 fulles, de 1200*1200mm, amb perfil alumini amb trencament de pont tèrmic, vidre 4/16 gas argó/4 baix emissiu (24mm): aïllament tèrmic de la finestra és 1.7 W/m2*k (quan el CTE demana un 2.1 W/m2*k)

Aïllament acústic

Aïllament acústic

Protegir l’interior de l’habitatge dels sorolls exteriors, augmenta el confort i millora el descans. Sabent els nivells de pressió acústica a què ens sotmetem en un dormitori (20-30dB), en un restaurant (45-55dB) o passant l’aspirador per casa (60dB), si instal·lem un vidre doble a les finestres (4/16/4), reduïm el nivell acústic en 30dB.

Lluminositat

Lluminositat

L’entrada de llum natural a l’habitatge augmenta el confort a la vivenda. És per aquest motiu que FINESTRA CONFORT aposta per detalls tècnics que diferencien les seves finestres de la resta.

En finestres de dues fulles en perfileria de PVC es treballa exclusivament amb batent central que redueix l’espessor a tan sols 118 mm i amb maneta centrada.

En finestres d’alumini amb trencament de pont tèrmic s’aposta exclusivament pel disseny de fulla oculta. Amagant la perfileria de la fulla darrera del marc s’aconsegueix un 20% més de superfície de vidre.