Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Notícies

Mercat del Ram de Vic 2017

Mercat del Ram de Vic 2017

Els dies 7, 8 i 9 d’abril el Recinte Firal El Sucre de Vic acull el Mercat del Ram. Des del seu inici, és un punt de trobada pel sector agropecuari, incloent productes agrícoles, activitats lúdiques i culturals, així com exhibició comercial de diferents sectors. La delegació d’Osona de Finestra Confort hi participarà per apropar millor als visitants els tancaments de vidre per terrasses i porxos, així com les finestres de pvc i alumini

Ens trobareu a la Mostra d’energies renovables, jardineria i horticultura, entre els carrers Joan de Serrallonga i Mossèn Josep Gudiol, a 5 min a peu de l'oficina de Finestra Confort (veure ubicació) .

Fira de les 40 Hores de Ripoll 2017

Fira de les 40 Hores de Ripoll 2017

La fira multisectorial de les comarques del Ripollès i d’Osona Nord té lloc els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril, al passeig de Sant Joan de Ripoll. En destaquen els productors agroalimentaris, automòbils, i nous emprenedors del Ripollès. Finestra Confort hi serem presents amb un nou stand per mostrar els tancaments de pvc, alumini i cortines de vidre als visitants.

L'entrevista de Càritas, Entitats amb Cor

L'entrevista de Càritas, Entitats amb Cor

En el butlletí del mes de gener Entitats amb Cor, que edita mensualment Càritas, es recull l’entrevista al gerent Jordi Bell·lloch, on ens van donar la oportunitat per expressar el compromís social de Finestra Confort amb Càritas, que es va iniciar l'any 2013. Tal i com comenta en l’escrit, “no tenim definida una política de responsabilitat social corporativa, però veiem l’empresa com un element dins de la societat que realment pot tenir un impacte positiu en tots els sentits: donar a l’equip possibilitats de creixement, i oferir als clients una proposta que vagi més enllà d’un producte i derivi en col·laboracions amb entitats com Càritas o la Fundació Drissa”.

Llegiu el butlletí núm 7, gener 2017 - Entitats amb Cor (pàg 14-15)

Fira de la Mel de Crespià 2017

Fira de la Mel de Crespià 2017

Crespià és un poble a 15 min de Banyoles que cada mes de febrer organitza la Fira de la Mel. S’organitzen activitats per tots els públics com caminades, sardanes i, òbviament, tasts de mel. Finestra Confort hi serem per apropar als visitants els tancaments de vidre per terrasses i fer difusió dels avantatges de les finestres en PVC i alumini pel que fa l’estalvi energètic de la seva llar.

Fira de Mostres de Girona 2016

Fira de Mostres de Girona 2016

La 55a edició de la Fira de Mostres de Girona arriba i es consolida com cada any. Amb 90.000 visitants i una superfície de 45.000m2 és un una exhibició multidisciplinària que comprèn tot el ventall alimentari, industrial, tecnològic, de decoració, construcció, serveis, oci i turisme de les comarques gironines i catalanes. Del 28 d’octubre a l’1 de novembre ens trobareu com cada any al pavelló exterior núm 7, al stand núm 416, amb una imatge renovada.

Mercat del Ram de Vic 2016

Mercat del Ram de Vic 2016

Finestra Confort repeteix i estarà present a la ciutat de Vic durant el Mercat del Ram (18-20 de març). En aquesta fira ja consolidada dins dels sectors agrícola, ramader, d’energies renovables i gastronomia, Finestra Confort s’apropa per presentar de nou la millor qualitat en la reforma de finestres de pvc i alumini, així com en tancaments de vidre per terrasses. Aquet any ens trobareu a l’exterior del Recinte el Sucre.

Fira de les 40 hores de Ripoll 2016

Fira de les 40 hores de Ripoll 2016

Els dies 11, 12 i 13 de març de 2016 tindrà lloc la nova edició de la Fira de les 40 hores de Ripoll, amb més de 100 anys d’història. Situats al Passeig de Sant Joan, la fira multisectorial ofereix tota mena de productes agroalimentaris, automòbils, activitats i un sector de noves empreses. Veniu-nos a visitar a la nostra carpa !

622a Fira de Sant Andreu

622a Fira de Sant Andreu

La Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí arriba a la seva 622a edició. Del 28 al 29 de novembre el visitant podrà participar en múltiples tallers, gaudir d’exposicions i mercats, del concurs de gossos d’atura, i moltes activitats més. FINESTRA CONFORT us rebrà al stand C10 de la carpa comercial, al costat de l’Espai Ter.

Fira de Mostres de Girona 2015

Fira de Mostres de Girona 2015

S’acosten les Fires de Sant Narcís de Girona i FINESTRA CONFORT no hi pot faltar. Del 28 d’octubre al 1 de novembre, ens trobareu a la Fira de Mostres de Girona, al pavelló exterior, al stand núm 414. La 54a edició de la Fira de Mostres aposta per la sostenibilitat en la construcció.

Mercat del Ram 2015

Mercat del Ram 2015

Finestra Confort ja fa un temps que és present a la comarca d’Osona amb una oficina a la ciutat de Vic, portant el confort a les cases, amb la millora de les seves finestres i portes, com amb tancaments de vidre per terrasses. Aprofitant la celebració de la fira del Mercat del Ram, Finestra Confort es vol donar a conèixer a un públic més ampli a la capital d’Osona. El Mercat del Ram és una fira ja consolidada dins dels sectors agrícola, ramader, d’energies renovables i gastronomia. Ens trobaran a l’exterior del Recinte Firal el Sucre, al sector d’Energies Renovables i Jardineria.

Fira ecosi

Fira EcoSí 2015

Els dies 12, 13 i 14 de juny ens trobareu a la fira EcoSí, punt de referència de la sostenibilitat a les comarques gironines. En la 10 edició de la fira, que té lloc al Palau de Fires de Girona, es promocionen els elements claus de la sostenibilitat. A Finestra Confort, alhora que treballem cada dia amb el compromís de fer més confortable la vida de les persones, tenim cura de l’entorn. Treballem per oferir als nostres clients materials i marques per millorar l’eficiència energètica de les seves llars.

Col·laboració amb El Món a Rac 1

Col·laboració amb El Món a Rac 1

El dijous 23 d’octubre, el programa radiofònic El Món a Rac 1, es traslladarà al Teatre Municipal de Girona amb motiu del 550è aniversari de la Fundació Joan Bruguera de Girona. El programa, conduït per Jordi Basté, s’emet de 6h a 12h. Finestra Confort és un dels col·laboradors en el programa. 

http://rac1.org/

Fira mostres

Fira de Mostres de Girona 2014

Del 29 d’octubre al 2 de novembre, Finestra Confort serà de nou a la Fira de Mostres de Girona, una de les fires més consolidades a la província de Girona, que enguany celebra la seva 53a edició. Ens trobaran al pavelló exterior, al stand núm 414, per tal d’exhibir els tancaments de vidre a tots els visitants com una solució per la seva terrassa i porxo. A més, amb la col·laboració de Televisió de Girona, farem la presentació al mitjà televisiu.
Vegi l'entrevista a Televisió de Girona


White Summer Market 2014

White Summer Market 2014

En la masia Mas Gelabert de Serres de Pals, a la zona de la Costa Brava, es celebrarà la 3a edició del White Summer Market. Durant dues setmanes del mes d’agost, l’entorn privilegiat que ofereix la masia del segle XVII acollirà més de 300 expositors relacionats amb la moda, l’art, el disseny, la decoració i antiguitats, les teràpies naturals, l’artesania i la gastronomia. A més de conèixer les propostes de cada firma, el públic podrà participar en les diferents activitats, tallers i concerts que s’hi ha organitzat. Finestra Confort hi serà present del 2 al 9 d’agost per tal de presentar els tancaments de vidre per terrasses.
Fira del Bastó 2014

Fira del Bastó 2014

En el marc de la 13a Fira de la fusta i productes de la terra de Les Planes d’Hostoles, Finestra Confort va participar en la Fira del Bastó que va tenir lloc a la Plaça Nova del poble el passat dissabte 27 de setembre. Juntament amb artesans i altres empreses del sector, es va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer els nostres tancaments de PVC i alumini, així com els tancaments de vidre per terrassa. Els visitants de la fira, a més, van gaudir d’exposicions i activitats durant tot el dia.
Col·laboracions de Finestra Confort amb diverses entitats

Col·laboracions de Finestra Confort amb diverses entitats

Apostant de manera clara per l’economia social, FINESTRA CONFORT té el compromís de treballar per la millora i desenvolupament del territori i de les seves persones. El febrer de 2012, es va signar un acord de col·laboració amb la Fundació Privada Drissa en la neteja de les oficines i dels aparadors per part del seu Centre Especial de Treball. De forma similar, l’empresa dóna suport a Càritas en diversos projectes per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social.
Fira de Mostres de Girona 2013

Fira de Mostres de Girona 2013

Com cada any per les Fires de Sant Narcís de Girona, la ciutat gironina acull la Fira de Mostres al Palau de Fires de Girona. Enguany, del 29 d’octubre al 3 de novembre, FINESTRA CONFORT hi va ser present amb un stand. No sols es van donar a conèixer les finestres de PVC i alumini, sinó també els tancaments de vidre per terrasses.

ECOSÍ 2014

ECOSÍ: Fira de la Sostenibilitat a Girona 2014

Del 30 de maig a l’1 de juny, té lloc la fira ECOSÍ 2014, que es realitza al Palau de Fires de Girona. La fira vol potenciar enguany la sostenibilitat i l’ecologia en l’arquitectura i la construcció, a través de tallers pràctics i jornades tècniques. Finestra Confort participa per segon any a la fira, la més destacada en el sector a les comarques gironines, presentant els tancaments de terrassa, així com la perfileria de PVC per finestres sota la marca GreenLine de Kömmerling.
Mercat del Ninot de Barcelona 2013

Mercat del Ninot de Barcelona 2013

El 21 de setembre, els nostres tècnics de la delegació de Barcelona varen estar presents al Mercat del Ninot de Barcelona, per tal d’aproximar-se de forma més directe al particular. Mitjançant mostres i catàlegs, es varen informar i presentar les finestres de PVC i alumini, així com les cortines de vidre per terrasses.

Trailwalker 2013

Trailwalker 2013

FINESTRA CONFORT va contribuir amb la Intermón Oxfam Trailwalker 2013, el passat 20 d’abril, amb la participació de l'equip Finestra Confort Pro-Team, format íntegrament per persones de l'empresa, entre marxadors i equip de suport, i amb l'aportació econòmica d'un segon equip, Finestra Confort-Creant Reptes, format per amics de la companyia. Els dos equips aconseguiren finalitzar el repte proposat: caminar els 100km que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols, tot seguint el trajecte de les Vies Verdes.

White Summer Market & Party 2013

White Summer Market & Party 2013

Després de la bona acceptació de públic de la 1a edició, FINESTRA CONFORT no va voler faltar al White Summer Market & Party que va tenir lloc el passat mes d’agost a Pals en una masia del segle XVII. Aquest singular esdeveniment és una trobada de diverses temàtiques com antiguitats, moda, fotografia o decoració en un entorn idíl·lic i amb aire bohemi.