Segueix-nos a:

Youtube Flickr Facebook

Finestra Confort - Creant confort

Recomana'ns

VALORS FINESTRA CONFORT: #1 Provocar UAU! a través del servei.

Videos

Entrevista a Televisió de Girona

En motiu de la Fira de Mostres de Girona 2014, hem aprofitat la col·laboració amb Televisió de Girona per emetre aquesta entrevista des del stand de Finestra Confort i presentar el sistema de cortines de vidre per terrasses i porxos. És una oportunitat perquè la gent conegui les possibles opcions que es tenen per aprofitar la terrassa, porxo o balcó durant tot l'any. Sense canviar l'imatge de la façana de la seva comunitat, o sense haver d'acceptar els tancaments d'alumini tradicionals, tant l'agradable estètica com les caracterísitiques tècniques d'aquest tancament fan que sigui la millor opció per la seva terrassa.

Clients Finestra Confort

L’equip de FINESTRA CONFORT creu i confia en els bons resultats i en la feina ben feta, sobretot que els clients expressen la seva opinió i estan contents amb el confort del canvi de finestres.

Repte Trailwalker

FINESTRA CONFORT va contribuir amb la Intermón Oxfam Trailwalker 2013 amb la participació de l'equip Finestra Confort Pro-Team, format íntegrament per persones de l'empresa, entre marxadors i equip de suport, i amb l'aportació econòmica d'un segon equip, Finestra Confort-Creant Reptes, format per amics de la companyia. Els dos equips han aconseguit finalitzar el repte proposat: caminar els 100km que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols, tot seguint el trajecte de les Vies Verdes.

Tancament de vidre per terrasses

Els tancaments de vidre per terrasses li permeten donar el màxim d’usos a la seva terrassa o balcó independentment del temps. A través d’aquest vídeo, coneixerà com gaudir al màxim de la seva terrassa.

Prova de seguretat

Observi la prova de seguretat a la que va ser sotmesa una finestra d’alumini equipada amb ferratge de seguretat WK-2 (RC2) i vidre Totalsif. Malgrat les múltiples agressions tant en la perfileria com en el vidre, la finestra resisteix als intents d’obertura forçada.